Moon manicure - inšpirované Diorom

Dnes vás výnimočne ušetrím verbálneho prívalu a bude to stručné. Stručné a o nechtoch. Okej. StručnEJŠIE, no :) Prvý raz v živote som totiž bola na manikúre, a vyzerá to tak, že nie posledný :) …

Poznáte ten pocit, keď si niečo vykreujete v hlávke a stoj čo stoj to chcete zrealizovať? Tak to bolo i s mojím nechtovým dizajnom, o ktorom dnes bude reč. Zahliadla som kdesi niečo podobné na fotkách z prehliadkových mól u Diora, a čo majú u Diora niekedy chcete mať tiež, aj keď bývate v krajinke zemiačísk a zrúcanín ... 


Pokiaľ ide o nechty, som skôr za jednoduchosť. Rôzne ozdôbky, prelivy a divoké farebné kreácie by som nevedela na tých svojich nosiť. A tak sa mi decentná, no sofistikovaná manikúra zároveň, v podobe béžového základu a čiernych detailov, zdala ideálnym oživením môjho inak dosť suchopárneho lakovania.  

Pre jednu blížiacu sa víkendovú spoločenskú akciu som sa rozhodla pre veľmi jednoduchý a pohodlný outfit pozostávajúci z dlhých širokých nohavíc s vysoko strihanými rázporkami, lodičkového trička béžovej farby s 3/4 rukávami a čiernych sandálov. A keďže sa jednoduchosť stáva pomaly ale isto mojím podpisom, aspoň pokiaľ ide o odevy na spoločenské príležitosti, vedela som, že to nebudem preháňať ani s doplnkami a líčením. Jeden zlatý masívny náramok, nevidieľná plochá čierna taštička s mini zlatými detailami a dovidenia. 


Nuž a manikúrka ako od Diora by sa mi k tomu celkom šikla, a tak... 

Keďže sama mám ruku trasľavú a nemám ani potrebné vybavenie (tenký štetček, ale najmä ten cit), na realizáciu svojich chúťok som si vybrala salón Manicure Express v bratislavskej Eurovei. Jednoducho som googlila akékoľvek salóny v meste, ktoré by som mala po ceste z práce, a kde by sa nebolo treba vopred objednávať. Povedala som si, že im prednesiem svoju žiadosť a uvidím.... 

NOVÁ SKÚSENOSŤ - PRÍJEMNÁ SKÚSENOSŤ

Napriek tomu, že takú manikúru v spomínanom salóne ešte nikomu nerobili, príjemne ma prekvapilo, že ma neodmietli, a súhlasili. Ochotná manikérka Katka povedala, že to skúsi. Veľmi sa mi tiež rátalo, že keď sa jej niečo nepodarilo, celý necht odlakovala a išla nanovo, takže som si za svoje peniaze neodniesla na nechtoch žiadne mazanice. Poslednou bodkou na tejto manikúre mali byť moje iniciály ZZ na pravom prstenníku, pretože ale v salóne momentálne nemajú tzv. lakové pero ( s ohýbateľným hrotom tenkého štetca bolo nemožné ich precízne vykresliť), uzavreli sme to len tenkým oválnym prúžkom okolo celej plôšky nechta. 

Úplnou náhodou prišla do salónu aj jeho majiteľka, pani Andrea, ktorú som, nevediac najskôr o koho ide, premúdrelo poúčala ako si dopestovať nechty, pretože sa pýtala, či tie moje sú naozaj moje...mhm..no a aj keď o nechtoch asi čo-to vie, nechala ma vyžívať sa v mudrovaní :) Rovnako milá ako manikérka, vo vlastnom salóne si pani Andrea nechávala robiť, na svojich a mimochodom veľmi dobre vyzerajúcich nechtoch, gélový lak. Vydrží jej vraj viac ako dva týždne. Celkom dobrý tip pre tie, ktorým sa nechce babrať s lakovaním. Jedinou nevýhodou je, že sa vám omrzí farba :) 


Popri svojej procedúre celý čas od vedľajšieho stolíka pozorne sledovala proces výroby mojich nechtov. Veľmi sa jej tento motív páčil, a na záver si výtvor aj odfotili :) Pani Andrea tiež sľúbila, že perá s tvrdším hrotom na lakovanie určite zakúpia, a podpisy začnú robiť. Takže ak sa náhodou najbližšie vyberiete do ich salónu, môžete to vyskúšať, ja určite ešte pri špeci príležitosti pôjdem ;) 

* a propó, rozhodla som sa udeľovať vyskúšaným miestam a produktom hodnotenia, budú v podobe Z-tiek, Z-etko ako Z-námka kvality chápete :)
takže pre salón Manicure Express                                                                                                                                                                                                                                                  z z z z z                                                       

Mne osobne sa moon manikúra veľmi páči v zlato červenej kombinácii, a potom v krásnej pastelovej, béžové lôžka a mätové mesiačiky napríklad…najlepšie vyzerá na dlhších nechtoch, keďže ich opticky skracuje, takže huráááá, nemusíme pilníkovať :) 

 

Aká manikúra sa páči vám a čo hovoríte na môj výber?
ZZ.